Principala
Inregistrare
Login
Joi
2024-03-28
10:27 PM
Bine ati venit Huésped | RSS
Gura-Satului..portia ta de filme si buna dispozitie!

Menul site-ului

Categori
Top 20 Filme Actiune [2]
Top 20 Filme Animate [0]
Top 20 Filme Aventura [0]
Top 20 Filme Comedie [0]
Top 20 Filme Dragoste [0]
Top 10 Filme Drama [0]
Top 10 Filme Horror [0]
Top 10 Filme Mafie [0]
Top 10 Filme Razboi [0]
Top 20 Filme Romanesti [6]
Top 10 Filme Sciense Fiction (SF) [0]
Top 10 Filme Western [0]
Povesti pentru Copii [5]
Diverse [4]
De prin Romania [1]

Cautare

Regina

Trasnitii

Iubire Interzisa

Au Trecut Pe Aici

 Top 20 Filme 
« 1 2 3
 In sfarsit am facut rost de aceasta capodopera a cinematografiei Romanesti si stiu ca sunt mii de oamenii care vor sa vada acest film deacea l-am postat....

Un mos si o baba au fiecare cate o fata. Influentat de baba, mosul isi alunga fata de acasa, iar aceasta pleaca in lume. Datorita virtutilor sale, ea va capata de la Sfanta Vineri o lada plina de bogatii. Invidioasa, fata babei cauta si ea sa obtina un dar de la Sfanta Vineri, dar din cauza defectelor sale va avea parte numai de necazuri.
Ecranizare dupa povestea lui Ion Creanga "Fata babei si fata mosului".



TRAILER:

  ... Detalii... »
Vizualizări: 30439 | Adăugat de: spady | Data: 2010-11-14 | Comentarii (15)

Am hotarat sa impartasesc si eu o amintire foarte draga mie.Cred ca titlul potrivit pt ea ar fii.......Povestea unei zile nebune, era undeva prin septembrie 1999 cand inca locuiam in tg-jiu si imi imparteam timpul intre job si liceul economic clasa serala,eram cam scarbit de programul incarcat si vroiam o mica vacanta asa ca merg la seful meu si zic sa ma lase vreo 2 zile liber si de aici incepe nebunia,el intreaba pentru ce mie prima minciuna care imi vine imi minte ii zic ca am cumparat bilete la un meci de fotbal in bucuresti pt a doua zi seara se juca Steaua cu West Ham United cred ca in cupa uefa,ii zic omului ca deja am dat gramada de bani pe bilet asa ca nu are incotro incat zice ca ma lasa,intre timp ideea incepe sa capete contur in minte mea si imi zic ca totusi daca o pun in practica nu o sa mai fie minciuna.dimineatza urmatoare in ziua meciului merg la gara sa aflu la ce ora am tren spre bucuresti era ora 8 dimineatza cand ajung pe peron in fata mea o statuie r ... Detalii... »
Vizualizări: 669 | Adăugat de: spady | Data: 2010-11-13 | Comentarii (0)

    Dupa cum era obiceiul veri,eu si gasca mea in loc s-a plecam  in oras,noi plecam intr-un sat la vreo 2 km , asa ca si in aceasta seara urma s-a plecam . Nu mai imi amintesc ce am facut eu de am intarziat la intalnirea cu gasca (cred ca m-a certam cu mama ca nu vroia sa ma lase s-a i-au scuterul si nici bicicleta ,zicandu-mi s-a  plec pe jos ),asa ca a trebuit s-a plec singur si sa-i ajung din urma,apropiandu-ma  de acel sat ma gasesc cu gagica care care venea la mn acasa ,eu am rugato s-a vina cu mine pana acolo in sat la ea deoarce vroiam s-a vb cu cineva ,ea nu a vrut s-a vina pe motiv ca s-ar fi certat cu o fata asa ca am lasato acolo la intrare in sat sa ma astepte . M-am gasit cu gasca,am vorbit ce aveam de vorbit dar unul din baietii vine si imi zice ¨¨ lucy vezi ca vrea aia sa stea cu tn¨¨ atat mi-a trebuit ca am si intrat pe interes ,dar nenorocitul de mn uitase de amarata care statea si m-a astepta ,deodata vad ca m-a striga un co ... Detalii... »
Vizualizări: 799 | Adăugat de: spady | Data: 2010-10-29 | Comentarii (0)

   Inainte de a incepe vreu sa va zic ca ceea ce urmeaza este foarte real ......

Intro seara un taximetris intorcanduse dintr.o cursa de la galati,mergea catre casa la braila la un anumit km o familie face cu mana taximetristul ,vazand ca e si un copil ce a zis ¨¨ hai ma sa ii i-au ca tot merg acasa ¨¨si uite assa taximetrisul nostru a oprit i-a luat pe familia respectiva in masina si i-a dus acasa , acum ce ii zic acestea taximetristului ¨¨hai nu urci la noi sa bei o cafea ¨¨  acesta a aceeptat si a uracat cu ei ,si-a baut omul cafeaua si-a luat respectos la revedere si a plecat ...ajuns la masina acesta a constatat ca si-a uitat cheile pe masa in casa acelei famili , omul ce a zis ¨¨ nu mai urc s-a sun la usa acum noaptea ca ala mic doarme , vin maine i-au cheile si plec la munca de aici ¨¨ si asa a facut a 2 a  zi de dimineata vine taximetristul nostru si suna la usa da sa raspuna cineva nu , la un momentdat iese o vecina si il intreaba pe cine cauta ,aces ... Detalii... »
Vizualizări: 703 | Adăugat de: spady | Data: 2010-10-28 | Comentarii (4)

  
  Incep acest post cu o bucurie imensa in suflet deoarce aceata poveste o stiu de la bunicamea (Dumnezeu sa o ierte ) si imi face o deosebita placere sa impartasesc cu voi aceasta poveste.
  Era prin anii 60 doi tigani amaratii un mos si o baba (sot si sotie ) care umblau din stat in sat cu caruta si reparau incaltaminte asa cum era pe timpuri..si uite asa au ajuns tiganii nostri si in satul unde locuia bunica mea copila pe acea vreme ,ei bn si cum tiganii nostrii umblau din sat in sat iata ca i-a prins iarna in acest sat si trebuiau sa stea si undeva , si numai bn ca au gasit o casa la margine de sat si s-au mutat acolo.  Intro seara se pune tiganca noastra sa fac si ea un pui de mamaliga sa manance cu mosul ei , cand era pe punctul de a termina mamaliga ¨¨poc ¨¨ un pumn de tarana din tavan direct in mamaliga , ce a zis baba noastra e ce sa faci asta casa veche parasit se mai intampla , nu a fost nimic s-a pus baba noastra sa faca iar mamaliga ,cand ... Detalii... »
Vizualizări: 701 | Adăugat de: spady | Data: 2010-10-28 | Comentarii (0)

1-10 11-20 21-25

Pariu cu Viata

Romanii Au Talent

Mostenirea

Culoarea Fericiri

Baieti Buni

Spartacus




Descarca Jocuri

Fi alaturi de noi

Calendar
«  Martie 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Sondajul nostru
Noteaza site-ul meu
Total răspunsuri: 114

Statistici
Promovare Site - Top123.ro

Copyright Spady&(Gura-Satului) © 2024